dinsdag, 21 mei 2024
FOTO: Erik van Luttikhuizen

Thomas Verheydt nieuwe spits GAE

DEVENTER – De Hagenees Thomas Verheydt volgt Sam Hendriks op in Deventer. De 26 jarige centrumspits komt over van Crawley Town en tekent voor 2 jaar (met optie nog 1 jaar).

Het profiel van de nieuwe spits was al een poosje bekend, trainer John Stegeman wilde een ‘kapstok’ in de punt van de aanval, een aanspeelpunt voor zijn elftal. De naam Thomas Verheydt is echter van de laatste dagen. Gisteren, live op DeventerRTV, gaven John Stegeman en Paul Bosvelt al aan de Hagenees er graag bij te willen hebben en vandaag is het rond gekomen. De laatste opdracht was voor Hans de Vroome die overeenstemming heeft bereikt met Crawley Town waar Verheydt nog een doorlopend contract had.

Vorig artikelWeerbericht maandag
Volgend artikelReünie dansschool Eppink op 02 september
error: Content is beschermd!!!