dinsdag, 28 mei 2024

Vier het leven neemt ouderen mee uit in Deventer

DEVENTER – Afgelopen voorjaar is Stichting Vier het Leven succesvol van start gegaan in Deventer. Omdat uitgaan voor ouderen niet altijd zo vanzelfsprekend is, neemt Vier het Leven de drempel weg die ouderen tegenhoudt om de deur uit te gaan. Zorgeloos genieten van een avondje uit. Vanaf nu kan het programmaboekje voor het najaar kosteloos worden aangevraagd.

Deventer Schouwburg 

“Samen met Deventer Schouwburg hebben we een gevarieerd aanbod kunnen samenstellen voor onze gasten,” aldus Margot Dopheide, regiocoördinator. “We zijn heel blij met deze samenwerking, de plaatsen zijn gereserveerd en voor onze gasten is een eigen zitje in de foyer, waardoor ze vooraf al kunnen genieten van een koffie of thee. Voor alle uitjes geldt dat ze opgehaald worden en samen kunnen genieten van een middag of avondje uit.” 

Het boekje dat vrijblijvend aangevraagd kan worden, staan onder andere de volgende voorstellingen in: de seizoensopening van de Schouwburg met de Ashton Brothers, Herman van Veen, Introdans, King Lear met Huub Stapel, divers Kamermuziek Deventer, Musical Evita en meer. ABBA Gold en een lezing van Jan Terlouw vinden plaats in Orpheus in Apeldoorn. 

Ook mee gaan met Vier het Leven? 
Ouderen (65+) die graag uitgaan kunnen met Vier het Leven mee. Samen in gezelschap genieten van een heerlijke middag of avond uit! Vrijwilligers begeleiden ouderen persoonlijk van deur tot deur. Drie maal per jaar ontvangen deelnemers het kosteloze programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit voorstellingen uit theater, film of museum. Het arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief een bijdrage voor consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten.

Ouderen, mantelzorgers, organisaties die het boekje willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl. 

Vorig artikelJulianatoren kaarten te winnen bij Het Deventer Nieuws
Volgend artikelLeuke gratis zomervakantie-activiteiten voor kinderen in Deventer!
error: Content is beschermd!!!