DEVENTER – Deze zomer is er een aantrekkelijk programma om mee te beleven bij de Ulebelt, voor bezoekers van Deventer en voor alle vakantievierders die lekker thuis blijven en hun eigen omgeving willen verkennen! Elke woensdagmiddag is er een kinderactiviteit. Er zijn vier natuurdoe-middagen, drie keer is er een kinderworkshop Avonturenstokmaken en één keer een Peuteractiviteit. Of kuier eens lekker door het prachtige Gooikerspark, waar de Ulebelt middenin ligt. Er ligt een doe-het-zelfrondleiding “Rondje Gooikerspark’ klaar bij de balie en het is ook mogelijk om dit Rondje Gooikerspark via een app te downloaden en te lopen! Deze rondleiding is vanaf 21 juli tijdens de openingstijden van hoofdgebouw en Kikkerkeet te koop. Wie liever met een gids rondwandelt, kan op zondag 29 juli en op zondag 26 augustus terecht om 14 uur.

Op zondag 29 juli en op 19 augustus is er een demonstratie van oude ambachten: manden vlechten en boerenkaas maken. Auteur en opa Jos Kuiper komt op zondag 5 en 26 augustus om 15 uur voorlezen uit het spannende kinderboek “Tim en het geheim van de Ulebelt”.

Voor wie een GPS heeft, ligt er een Geocache verstopt op ons terrein, met de titel Ulebelt Hotels: zo kun je digitaal speurzoeken!

Op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag is er op het terras verkoop van heerlijke ijsjes, koffie, thee, sapjes en kleine versnaperingen vanuit de Kikkerkeet, op andere dagen vanuit het hoofdgebouw. Uiteraard is er elke woensdagmiddag boerderijverkoop, met producten uit de tuin, van biologische streekproducten en producten als honing, zaad en planten uit de Ulebelt-tuinen. En uiteraard zijn de twee natuurspeelplekken altijd open tussen zonsopgang en -ondergang.

En als je er dan toch bent, kom even op kraamvisite bij onze pasgeboren biggen!

Alle data en details staan op de website www.ulebelt.nl.

Vorig artikelSalland Zorgverzekeringen ook komende drie jaar hoofdsponsor IJsselloop
Volgend artikelWeerbericht Erwin Hoogenboom