DEVENTER – Aan de Klinkenbeltsweg is dinsdagmiddag een auto in vlammen opgegaan. De brandweer laat weten dat de brand is aangestoken. De brand veroorzaakte een grote rookwolk boven de wijk. Het incident trok veel bekijks, zo’n zeventig mensen zagen hoe het voertuig volledig uitbrandde. Enkele getuigen laten weten dat ze mensen zagen wegrennen. De forensische opsporing is opgeroepen om ter plekke onderzoek te doen.

De politie heeft kort na de brand een burgernetmelding verspreid. Gezocht wordt naar een licht getinte man tussen de 20 en 24 jaar van ongeveer 1.75 meter. Hij heeft kort opgeschoren haar en draagt een zwartgroen trainingspak. Wie meer weet wordt opgeroepen zich te melden bij de politie.

Vorig artikelSnorscooter aangereden op rotonde Keizer Karellaan
Volgend artikelHondje overlijdt na val van brug