DEVENTER – Zoals altijd, klinken termen als ‘verlies van centimeters’, ‘spieropbouw’, ‘vermindering van cellulite en vetverlies’ vrijwel iedereen als muziek in de oren. “Met Easyslim.nu is het mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen doel, maar wij kunnen iedereen helpen om een strak lichaam te krijgen”, vertelt Leny du Burck.

 Na de oprichting van Easyslim.nu, iets meer dan 3 jaar geleden, ging het hard met de groei van franchisevestigingen. Inmiddels zijn het er meer dan vijftig. Sinds 11 juni is er ook een Easyslim.nu in Deventer. Leny du Burck heeft aan de binnenplaats van de Geertruidentuin een sfeervolle ruime locatie waar zij haar klanten ontvangt. “Omdat wij staan voor wat we zeggen en beloven, doen wij het volgende aanbod: als je in de maand augustus/september een proefbehandeling boekt, betaal je 49 euro in plaats van 69 euro. Voor het vervolgtraject rekenen we met een leeftijdskorting! Tevens hanteren we het volgende criterium: Wanneer na de eerste behandeling de omvang niet met 4 centimeter is geslonken hoeft de klant de proefbehandeling niet te betalen.”

Hoe werkt het!
Tijdens de behandeling worden er pads op het lichaam geplaatst. “Door middel van ultrasound wordt vet aangepakt en tegelijkertijd worden door elektrostimulatie spieren opgebouwd. Dit gaat met een intensiteit van meer dan 90% in vergelijking met maximaal 28% in de sportschool. Je kunt er dus niet tegenaan sporten. Het zorgt ook voor een vermindering van cellulite en versteviging van de huid. Een voordeel van spieropbouw is dat er dan meer energie nodig is dat uit de opgeslagen vetvoorraad wordt gehaald waardoor je afslankt. Zo ga je er steeds beter uit zien. Bij ons is het niet nodig om een crash-dieet te volgen en daarom is afslanken nog nooit zo easy geweest“, aldus de eigenaresse.

Easyslim.nu is te vinden aan de H.J.Ph. Fesevurstraat 9 (Geertruidentuin). Voor meer informatie zie de website: www.easyslim.nu, mail naar deventer@easyslim.nu of bel naar 06-22782344.

Vorig artikelBridgen in Colmschate bij bridgeclub Daventria
Volgend artikelJubileumjaar Ondernemersvereniging Diepenveen