DEVENTER – Bent u 85 jaar of ouder? Dan hoort u bij de echte Elite van Deventer, we willen contact met u! Of heeft u ‘n 85-plusser in uw familie of buurt in de gemeente Deventer? Laat hem of haar dit weten!

Als één van de activiteiten in het kader van het 1250-jarig bestaan van onze mooi stad is het plan opgevat u te verrassen met een boottocht over de IJssel langs onze prachtige skyline. Deze vindt plaats op zondag 11 november 2018. En mocht u aan bed of rolstoel zijn gekluisterd, dan bieden we u een 1250-cadeaupakket aan, dat u tijdens een thuisbezoekje wordt overhandigd.

Daarmee willen we u als oudste Deventenaren eren voor wat u tijdens uw leven in en voor de stad hebt betekend. Dit project wordt uitgevoerd met leerlingen uit Deventer, die graag met u in gesprek willen over uw mooiste herinneringen, plekjes, anekdotes of tips.

U mag als begeleider 1 familielid of kennis meenemen; u kunt zich samen aanmelden door een briefje te sturen naar Kado1250 Eliteproject, Haagbeukweg 11, 7421 BE Deventer of een email naar 1250@projectelite.nl,  met vermelding van naam, geboortedatum, telefoonnumer, huis- en emailadres van u beide. Vanaf 1 oktober nemen we contact met u op

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de verkoop van een spannend boek, waarin de beruchte, nooit opgeloste Putmoord wordt beschreven. Dit boek is speciaal en gratis voor het jubileumjaar geschreven door de bekende Deventer thrillerschrijver Almar Otten. Met de hulp van Deventer bedrijven is het bovendien gelukt de productiekosten minimaal te houden, zodat de volledige opbrengst van het boek voor dit goede doel wordt gebruikt.

Echte Deventenaren moeten dit boek gewoon hebben, al was het alleen maar voor dit sympathieke doel. Het leest bovendien als een lekker vakantieboek heerlijk weg. Het boek is in de Deventer boekenwinkels en deze zomer op de zaterdag- en boekenmarkt verkrijgbaar.

Vorig artikelWartaal VI: McCartney aan de IJssel
Volgend artikelMuziekkoepel Nering Bögel organiseert concert met mooie songs en stevige rock