DEVENTER – Deze zomer is er een aantrekkelijk programma om mee te beleven bij de Ulebelt, voor bezoekers van Deventer en voor alle vakantievierders die lekker thuis blijven en hun eigen omgeving willen verkennen! Op woensdag 15 augustus is er nog een kinderworkshop Avonturenstok maken en op 22 augustus een Natuur-doe-middag “Kriebelbeestjes”.

Of kuier eens lekker door het prachtige Gooikerspark, waar de Ulebelt middenin ligt. Er ligt een doe-het-zelfrondleiding, “Rondje Gooikerspark’ klaar bij de balie en het is ook mogelijk om dit Rondje Gooikerspark via een app te downloaden en te lopen! Deze rondleiding is vanaf 21 juli tijdens de openingstijden van hoofdgebouw en Kikkerkeet te koop.

Op zondag 19 augustus is er een demonstratie van oude ambachten: manden vlechten en boerenkaas maken. Auteur en opa Jos Kuiper komt op zondag 26 augustus om 15 uur nog een keer voorlezen uit het spannende kinderboek “Tim en het geheim van de Ulebelt”, en kan het boek bij aankoop desgewenst signeren.

Op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag zijn er op ons terras heerlijke ijsjes, koffie, thee, sapjes en kleine versnaperingen te koop. En uiteraard is er elke woensdagmiddag boerderijverkoop, met biologische producten uit de tuin en producten als honing, zaad en planten. En uiteraard zijn de twee natuurspeelplekken altijd open tussen zonsopgang en -ondergang. En als je er dan toch bent, kom even op kraamvisite bij onze pasgeboren biggen!

Alle data en details staan op de website www.ulebelt.nl

Vorig artikelMogelijk botulisme in Deventer
Volgend artikelHoe voorkomt u Ratten?