DIEPENVEEN – Ben je soms druk in je hoofd met veel gedachtes? Of vind je het moeilijk om je te ontspannen of rust in jezelf te vinden? Mindfulness wandelen is een goede manier om meer in je ontspanning te komen. De ochtenden zijn zo een moment van aandacht voor jezelf en een moment om meer in je lichaam te komen en meer uit je hoofd.

Elke les starten we in het bos met een oefening of meditatie om meer uit ons hoofd te geraken, meer te aarden en even stil te staan bij ons zelf. We wandelen daarna in stilte en doen verschillende loopmeditaties in de natuur om zo te leren hoe je beter met je aandacht in het hier en nu kunt blijven en je gedachtes kunt leren los te laten.

De oefeningen in deze ochtenden zijn ook om thuis te kunnen toepassen en in je dagelijkse leven meer innerlijke rust te kunnen gaan ervaren.

Er worden weer nieuwe cursussen gegeven vanaf maandag 10 september en woensdag 12 september. De cursus is van van 9.00 uur t/m 10.30 uur startend bij hotel Gaia in het Randerbos te Diepenveen. In totaal zijn er 7 lessen.(1 keer per 14 dagen).De groep bestaat maximaal uit 8 personen, om de rust en het bij jezelf blijven te kunnen waarborgen. Deze lessen worden gegeven door Davida van Beckhoven. Craniosacraaltherapeute/ ontspanningstherapeute

Meer informatie is te vinden op www.centrumhestiada.nl

Opgave of vragen kan telefonisch of via whatsapp op: 0638481249 of via mail info@centrumhestiada.nl

Vorig artikelColumn Herman Bakker uitvaartverzorging: Lijkmaal en Leeddoeken
Volgend artikelInloopavond Gemeentebelang in Colmschate