COLMSCHATE – Er is al veel over gezegd en geschreven: de Action komt naar Colmschate. Om (onder andere) deze winkel een mooie plek te geven moest er eerst gesloopt worden. De oude bebouwing waar eerder winkels als Gall & Gall en Kaasland gevestigd waren, is inmiddels volledig neergehaald en deze week zijn de laatste resten van de fundering verwijderd. Wat overblijft is een mooie grote ruimte waar binnenkort gebouwd zal worden. Er komt een gebouw van 2 verdiepingen, waarvan de Action de bovenverdieping zal gaan gebruiken. Deze winkel is straks met roltrappen en een lift te bereiken. De nieuwe slager (Dalhuisen) komt op de begane grond, verder zijn er nog geen namen bekend gemaakt welke ondernemers er nog meer op de begane grond komen.

Vorig artikelValse SMS in omloop
Volgend artikelMannelijk naakt trekt minder bezoekers