DEVENTER – Het Deventer Nieuws gaat namens de Stichting Algemene Deventer Sinterklaas Commissie de officiële Sinterklaas krant Deventer uitgeven. De uitgever van de lokale huis aan huis krant van Deventer heeft hiervoor de opdracht gekregen. Dé (puzzel) krant van het jaar met het logo puzzelspel zal op 21 november huis aan huis worden verspreid. Jeroen Schoppema, uitgever van het Deventer Nieuws, is trots dat de commissie hem hiervoor heeft gevraagd. “We geven al diverse speciale kranten uit dit jaar, denk aan de Deventer 1250 krant, de Bibliotheekkrant, Deventer op Stelten krant en aan het einde van het jaar ook de Dickens Festijn 2018 krant”, aldus Schoppema. Met deze puzzel krant gaan we veel Deventer inwoners weer blij maken, omdat ze weer leuke prijzen kunnen winnen met het logo puzzelspel.

Vorig artikelWeekend weerbericht
Volgend artikelMaak de pijlers van de bruggen schoon