DEVENTER – Variaworld en het Burgerweeshuis organiseren voor de derde keer de platenbeurs in de binnentuin van het poppodium. Variaworld is één van de vele mooie platenzaken die Deventer rijk is. Mede daarom is de titel ‘Deventer Vinylstad’ een terechte keuze. Verwacht vele stands die alles in de aanbieding hebben op het gebied van muziek, van Rock tot Pop, van Reggae tot Hiphop en voor vele verschillende muziekdragers. Er komen niet alleen stands vanuit Deventer platenzaken, maar vanuit het hele land dus wellicht zit die ene plaat waar je al jaren naar op zoek bent er gewoon tussen! Zaterdag 4 augustus. Poppodium het Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, 10:00 – 17:00 uur. Entree: gratis

Vorig artikelCovenant Deventer tennispromotie zet in op jeugd
Volgend artikelWartaal VI: McCartney aan de IJssel