maandag, 22 juli 2024

Pouwels en Džepar gaan uitblinken dit seizoen

DEVENTER – Volgens meerdere voetbalkenners uit Deventer gaan Pouwels en Džepar een mooi seizoen tegemoet. Beide spelers hopen dit seizoen echt door te breken in het profvoetbal en krijgen van de kenners de kans. Wij vroegen tientallen kenners, waaronder Patrick ter Mate, Sjors Brugge en Erdal Ascipinar, naar hun verwachtingen aankomend seizoen.

Maarten Pouwels kwam deze zomer over van Dalfsen en weet direct te imponeren in Deventer. Carlo Giugie:” hij maakt de meeste goals, blijkt balvast, heeft oog voor zijn medespelers, zoekt steevast de vrije ruimte, is sterk en is ondanks zijn lengte behendig.”

Verslaggever Patrick Kieftenbelt kan zich vinden in de woorden van Carlo en vervolgt: “Een droomverhaal zou zijn dat Pouwels zich dermate ontwikkelt en uiteindelijk een fikse concurrent wordt van Verheydt. Dromen mag!”

Hier sluit Eelco Vinke zich bij aan:” jong talent uit regio die neusje voor de goals heeft. Geen plek voor Verheydt. Met veel druk naar voren hebben we meer aan een afmakende spits dan een ontvangende spits die opvangt en aflegt. Snelle combinaties voorin met opkomende snelle middenvelders en daar past Pouwels beter in”

Ook hoopt Patrick Kieftenbelt op een mooi jaar voor Orhan Dzepar. Roy Beumer denkt dat routinier Istvan Bakx eindelijk zijn erkenning gaat krijgen:” Istvan Bakx wordt de verrassing van het seizoen, al zal het voor sommigen niet eens een verrassing zijn. Hij is altijd bereid te werken en heeft daarnaast vanuit zijn wat controlerende functie voldoende diepgang om bij de goal te komen. Hij zal tussen de 5 en 10 doelpunten scoren en daarnaast vooral verdedigend erg belangrijk zijn. Type “Kein geloel fussball spielen”

Volgens oud-Eagle Patrick ter Mate is Paco van Moorsel een speler om in de gaten te houden:” Zeer goede en ervaren speler die uitstekend uit de voeten kan op de nummer 10 positie.”

Milan Keskin heeft zijn hoop vooral gericht op de tweede doelman:” Het is puur uit hoop hoor. Heb Spenkelink enkele malen zien keepen en is een echte Eagle. Dus hoop dat hij eens de kans krijgt onder de lat. Mocht hij het niet redden gooi ik de verrassing op Groenbast. Klote seizoen gehad, dus moet zichzelf revancheren.”

De eindredacteur Sport van Deventer Radio en Televisie Sport Erik van Luttikhuizen denkt dat Navratil gaat uitblinken: “Als hij eenmaal het vertrouwen krijgt, dan is hij onhoudbaar voor Go Ahead Eagles.”

Voor meer voorspellingen en voorbeschouwingen neem eens een kijkje op de Twitter- en Facebookpagina van @DrtvSport!

Vorig artikelWeerbericht vrijdag
Volgend artikelKeuring rijbewijs bij Rijbewijskeuringarts
error: Content is beschermd!!!