DEVENTER – Het is al jaar en dag een fenomeen in Deventer en omstreken. Vrijdagavond op Deventer Radio kunt u luisteren naar het liveverslag van Go Ahead Eagles. Erik van Luttikhuizen en Patrick Kieftenbelt houden u via de radio op de hoogte van de wedstrijd van Go Ahead Eagles. Iedere uit- en thuiswedstrijd zijn de heren van de partij om de supporters die niet aanwezig kunnen zijn in het stadion toch mee te laten genieten van de ambiance. Voorafgaand aan Sport Live kunt u luisteren naar het vroegere “Tussen de Lijnen” wat inmiddels volwaardig onderdeel is geworden van Sport live. Met live interviews in de studio in Deventer houdt Drtv Sport en Sport Live u op de hoogte van alle sporten in Deventer!

Vorig artikelSeksclub Isabelle krijgt waarschijnlijk geen nieuwe vergunning
Volgend artikelWeerbericht donderdag