dinsdag, 21 mei 2024

Verder samenwerking in De Fontein Colmschate Zuid

COLMSCHATE – Woensdag 22 augustus tekenen ‘De Fontein’ en de Sociale Teams Deventer- Colmschate Zuid samen met wethouder Jan Jaap Kolkman namens de Gemeente Deventer een samenwerkingsconvenant, waarin staat hoe de partijen hun samenwerking gaan versterken.
De Fontein is een goedlopend centrum in de wijk waar bewoners elkaar ontmoeten, ondersteuning krijgen en veel gedaan wordt aan preventie. 

Wethouder Jan Jaap Kolkman: “Veel mensen weten de weg naar de activiteiten in De Fontein te vinden en er werken veel vrijwilligers. Het is een goed voorbeeld van de beweging van individuele zorg naar meer algemene, collectieve ondersteuning. Dit convenant versterkt de samenwerking tussen de betrokken partijen.” 

Het samenwerkingsconvenant is opgesteld door de initiatiefnemers van Verbindingscentrum De Fontein, het sociaal team Colmschate Zuid en de wijkmanager van WijDeventer. 

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Droogtejaar 768
Volgend artikelColumn Herman Bakker uitvaartverzorging: Lijkmaal en Leeddoeken
error: Content is beschermd!!!