Door Erwin Hoogenboom –
Dinsdagochtend is het bewolkt met kans op een bui. De wind waait vanuit het westzuidwesten en is matig, de temperatuur is circa 18 graden. Dinsdagmiddag blijft het bewolkt met wederom kans op een bui. De matige wind waait vanuit het westnoordwesten, de temperatuur ligt rond de 22 graden.

Woensdag wisselen zon en bewolking elkaar af, wel is er nog een kleine kans op een bui. De temperatuur is circa 25 graden, de wind waait vanuit het westzuidwesten en is matig. Donderdag wisselen zon en bewolking elkaar af. Later op de dag neemt de kans op een bui toe. Met een matige wind die vanuit het westnoordwesten waait wordt het circa 26 graden.

Vorig artikelD66 Deventer: “Sipman schendt vertrouwen kiezer met zetelroof”
Volgend artikel1 september Swingnight After Summer Party