Door Erwin Hoogenboom –
Donderdagochtend is het wisselend bewolkt met kans op een bui. De wind waait vanuit het oosten en is zwak, de temperatuur is circa 20 graden. Donderdagmiddag is het bewolkt, en er vallen enkele regenbuien met kans op een onweer. De wind is zwak en waait vanuit het oostnoordoosten, de temperatuur ligt rond de 25 graden.

Vrijdag is het een afwisseling van zon en bewolking met kans op een bui. De temperatuur is circa 20 graden, de wind waait vanuit het zuidwesten en is matig tot stevig. Zaterdag is het wisselend bewolkt met toch weer kans op een bui. De wind waait vanuit het westzuidwesten en is matig, de temperatuur is circa 21 graden.

Vorig artikelHeilige Hartkerk Zwolseweg verkocht aan kleinschalige middelbare school
Volgend artikel27ste editie van het André‘s Bacchustoernooi op de Brink