Door Erwin Hoogenboom – 
Vrijdagochtend is het een afwisseling van zon en bewolking. De temperatuur is circa 17 graden, de wind waait vanuit het zuidwesten en is matig tot stevig. Vrijdagmiddag wisselen zon en bewolking elkaar af, later op de dag vallen er enkele buien. De temperatuur ligt rond de 20 graden, de wind is matig tot stevig en waait vanuit het zuidwesten.

Zaterdag is het wisselend bewolkt met toch weer kans op een bui. De wind waait vanuit het westzuidwesten en is matig, de temperatuur is circa 21 graden. Zondag is het zonnig, wel is er her en der wat lichte bewolking aanwezig. Met een matige wind die vanuit het zuidzuidwesten waait wordt het circa 25 graden.

Vorig artikelNoodweer in Overijssel? “Ik delete die Buienradar-app nog eens”
Volgend artikelPark Brinkgreven opent de deuren op 8 september