LETTELE – Vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Op deze dag organiseert de bibliotheek van Lettele een voorleeslunch voor ouderen. Om 10.30 uur wordt iedereen ontvangen met een kopje koffie of thee met wat lekkers. 11.00 uur leest Gerard Huis in ’t Veld voor, inwoner van Lettele en directeur van de Graafschapbibliotheken. Het verhaal is speciaal voor deze dag geschreven door Yvonne Keuls en gaat over herinneringen uit de straat.
12.15 uur is er een gezamelijke lunch.

De voorleeslunch wordt gehouden in de bibliotheek van Lettele bij Erwin in de zaak. Als veel mensen zich opgeven, wat wij hopen, hebben we de uitwijkmogelijkheid om naar de Spil te gaan. Ook als u geen lid bent van de bibliotheek of KBO bent u van harte welkom!
De kosten zijn €5,00 alles inbegrepen.

U kunt zich opgeven bij Jeanette van der Star vóór 15 sept. via de mail: v.d.star@zonnet.nl of telefonisch 0570 546359.
U kunt zich ook opgeven op woensdag 5 sept. bij de opening van het seizoen van KBO Lettele in de Koerkamp; er zal een opgaveformulier klaarliggen.
Bent u moeilijk ter been, laat het weten bij de opgave. Wij zorgen voor vervoer.

Vorig artikelIJssel Jazz live op Deventer radio
Volgend artikelRestaurant BOAS nummer één volgens Tripadvisor