maandag, 22 juli 2024

Blokker op de Flora wordt vernieuwd

COLMSCHATE – De Blokker op de Flora wordt flink vernieuwd. De winkel vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. De klanten kunnen vanaf vrijdag bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een compleet nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere sfeer door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting

Openingsfeestje
Bedrijfsleider Jan Beunk: “Komende vrijdag 28 september kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel”.

Vorig artikelOhmyfoodness opent pop-up Cheesecakecafé in Deventer
Volgend artikelWeerbericht dinsdag
error: Content is beschermd!!!