dinsdag, 28 mei 2024

Deel Siemelinksweg afgesloten voor onderhoud

DEVENTER – Vanaf donderdag 6 september wordt een rijbaan van de Siemelinksweg -de verbindingsweg van de A1 Deventer-Oost langs Colmschate- opnieuw geasfalteerd. Delen van de weg zijn toe aan vervanging.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf 19.00 uur tot vrijdagochtend 06.00 uur om zo min mogelijk verkeershinder te veroorzaken. Het verkeer wordt in twee richtingen over de andere rijbaan geleid.

Op woensdag 19 september is er overdag verkeershinder tussen 12.00 en 16.00 uur en vanaf 19.00 uur. Op het asfalt wordt dan een verjongingskuur aangebracht. Met die kuur wordt de levensduur van het asfalt verlengd.

Vorig artikelUkelele cursus voor kinderen
Volgend artikelTrein geëvacueerd na aanrijding met persoon bij Diepenveen
error: Content is beschermd!!!