DEVENTER – Het afgelaste optreden eerder dit jaar van de band Dejavu en het akoestische duo Jari & Marie kon gelukkig verplaats worden op de agenda. Zij staan nu op zondag 23 september op het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel. Dejavu speelt veel goud van oud en Jari & Marie heeft jonge covers op de setlist en ook eigen werk. Kom er bij en maak er samen een gezellig muzikaal feestje van in het Worpplantsoen want nu kan het nog.

De Deventer band Dejavu bestaat uit geroutineerde muzikanten vooral bekend vanuit de sixties. Jan Keizer, Berrie Janssen, Wim Nijboer, Theo Brakenhoff en bandleider André Bultink lopen al heel wat jaartjes mee. De muzikanten hebben elkaar zo’n zes jaar geleden gevonden bij Club Sixties Alive. Zij spelen nummers van o.a. The Shadows, Cliff Richard, Bob Dylan, Cream, Joe Cocker, Moody Blues, Al Stewart, kortom muziek uit hun jeugdjaren.

Bij het duo Jari & Marie ligt dat anders. Zij kennen elkaar van het Etty Hillesum Lyceum en zaten samen in het schoolorkest. Toen daar een eind aan kwam begonnen zij een duo. De 20 jarige hotelmedewerkster Marie Lems vond dat hun stemmen goed bij elkaar paste. De inmiddels 21 jarige student biologie Jari Oosterwegel begeleidt hen op gitaar. Zij maken akoestische covers en zelfgemaakte songs.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Meer info: www.muziekkoepelneringbogel.nl .

Vorig artikelUitnodiging inloopavond locatieverkenning biomassacentrale
Volgend artikelDe collecteweek van de nierstichting komt er aan