DEVENTER – De PCOB heeft haar opening van het winterseizoen dit jaar gepland op woensdag 19 september a.s., om 14.30 uur in de van Vlotenhof. Voor deze bijeenkomst voor leden en belangstellenden heeft de werkgroep Activiteiten ds. Bochanen uitgenodigd.

 Ds Cees Bochanen is zeker geen onbekende in Deventer. Als predikant is hij werkzaam bij de Protestantse gemeente te Dieren. Daarnaast is hij in diverse gemeenten werkzaam geweest als interim-predikant.

Hij is ongetwijfeld iemand met een brede interesse. Hij neemt goede notitie van alle dingen in zijn omgeving. Zo heeft hij in Deventer studie gemaakt van gevelstenen en uithangborden. Hij  gaat hier deze middag over verhalen.  Ter ondersteuning van zijn verhaal, zal hij lichtbeelden vertonen van gescande dia’s die afkomstig zijn van wijlen de heer Wagenaar. Het belooft zeker een amusante en interessante middag te worden.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag
Volgend artikelBrinkgreverweg na ruim vier maanden weer open voor verkeer