DEVENTER – Een 34-jarige man uit Deventer is vanavond even voor elf uur aangehouden na bedreiging met een vuurwapen. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.  Rond tien uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van bedreiging met een vuurwapen. Daarop kwam de politie in actie in de buurt van een woonwagenkamp op de Colmschaterstraatweg. Een arrestatieteam heeft de 34-jarige Deventenaar aangehouden op de Colmschaterweg. De politie doet op dit moment nog onderzoek. De politie was woensdagavond met een zoekactie bezig in de wijk Colmschate-Vijfhoek in Deventer. Dit zou volgens een woordvoerder te maken hebben met een bedreiging. Ook werden er meerdere politie mannen gesignaleerd in kogelwerende vesten. De omgeving van het woonwagenkamp is afgezet. Volgens politiewoordvoerder Jan Thijs van Hemmen kwam bij de meldkamer een melding binnen over een bedreiging. De politie Deventer heeft rond 22.30 uur op Twitter laten weten dat de helikopter inmiddels is vertrokken. Op diverse plekken in de wijk staan politie-auto’s paraat en een arrestatieteam is ter plaatse. Een ambulance is vanuit de Vijfhoek naar het ziekenhuis gereden.

Vorig artikelThierry Baudet presenteert plannen in Deventer
Volgend artikelDeventer geniet van schitterende zonsondergang