DEVENTER – Sinds Maart 2017 hebben Lenaart Boeser en Edwin Boevink een franchise vestiging van In Person Uitzendorganisatie geopend aan de Geert Grootestraat 6 te Deventer.

In Person Deventer helpt hun klanten om de beste te zijn. Dat bereiken we niet alleen door goede mensen op het juiste moment in te zetten. We zijn business partner voor onze klanten: we doorgronden organisatie en cultuur, nemen processen over, zijn 24/7 bereikbaar en zetten altijd die extra stap. Om de ambitie van onze klanten te realiseren hebben wij maar één opdracht: GETTING THE JOB DONE.

Wij leveren geen handjes, maar werken met mensen. Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Die overtuiging zie je terug in alles dat we doen. Dat zie je onder meer terug in onze binding met uitzendkrachten: zij werken gemiddeld 62% langer bij ons dan het branchegemiddelde.

In Person Deventer, Geert Grootestraat 6, 7411 GS Deventer, tel: 0570-752752, Mail: deventer@inperson.nl

Vorig artikelWeerbericht dinsdag
Volgend artikel2e kerstdag kun je al eten bij de McDonalds aan de Holterweg