maandag, 20 mei 2024

Medewerkers Dimence lopen Socialrun mee met team GGZ

DEVENTER – De Socialrun gaat ook dit weer van start. De Socialrun is een jaarlijkse pittige non-stop estafetteloop van ruim 555 kilometer in 48 uur, met als doel vooroordelen over psychische aandoeningen tot stilstand te brengen. Van 21 tot 23 september 2018 doen alle renners, fietsers, cateraars, chauffeurs, kampbouwers en routecoördinatoren mee om openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen.

Met de Socialrun leveren zij een geweldig knappe sportieve teamprestatie. Zij vestigen de aandacht op het doel én halen sponsorgelden op. In 2017 werd er maar liefst € 68.000,- euro opgehaald en besteed aan zo’n dertig initiatieven, die het stigma tot stilstand helpen brengen, zoals theatervoorstellingen, films, workshops, exposities, spellen en gastlessen.

Dit jaar lopen er drie medewerkers van de Dimence Groep mee. Samen met renners van Mediant en RIBW Overijssel vormen zij het team GGZ Overijssel.

Het team GGZ Overijsel zoekt nog sponsoren. Iedereen die dit team financieel wil ondersteunen, kan meer lezen op www.socialrun.nl/campaigns/ggz-overijssel. Elke kilometer die wordt afgelegd is te sponsoren vanaf € 5,- waarbij het aantal te sponsoren kilometers vrij te kiezen is.

Vorig artikelMannen AVIOR winnen eerste wedstrijd
Volgend artikelWeerbericht vrijdag
error: Content is beschermd!!!