zaterdag, 18 mei 2024

Onderhoud Spitdijk en Deventerweg vanaf 10 september

DEVENTER – Van maandag 10 september tot en met vrijdag 2 november zijn er werkzaamheden aan de Spitdijk, Deventerweg, Enklaan en Woertmansweg in Bathmen. Er vindt asfaltonderhoud plaats en een deel van de weg wordt opnieuw ingericht. Er wordt gestart met het gedeelte buiten de kom: Spitdijk richting de komgrens. Vanaf begin oktober worden de werkzaamheden binnen de kom in fases uitgevoerd. 

Over het hele traject is de asfaltdeklaag aan vervanging toe. Op het gedeelte binnen de kom, krijgt de weg een nieuwe inrichting met meer ruimte voor de fietser. Dit is mede mogelijk gemaakt door een subsidiebijdrage van de provincie Overijssel. 

Omleidingen verkeer 

Voor de werkzaamheden worden omleidingen ingesteld. Deze worden aangegeven met borden. De mensen die aan de weg wonen krijgen een brief over wanneer ze tijdelijk niet met de auto voor de deur kunnen komen.

Omleiding buslijn 160 

Tijdens de werkzaamheden volgt lijnbus 160 een omleiding. De omleidingsroute geldt van 10 september tot en met vrijdag 2 november. 

  • Vanaf Deventer richting Bathmen stopt de bus ook bij de halte Gemeentewerken van lijn 660. 
  • Vanaf Bathmen richting Deventer komt er een tijdelijke halte ter hoogte van de Emté.  

Op de routes van lijn 160 en 660 vervalt ook een aantal haltes: 

  • Bannink 
  • Peppelerdijk 
  • Enklaan 
  • Polakstraat 
  • ‘t Dijkhuis 
  • Vegeringskamp 
Vorig artikelBrinkgreverweg na ruim vier maanden weer open voor verkeer
Volgend artikel45e rommelmarkt Diepenveen druk bezocht
error: Content is beschermd!!!