Door Harry Vos
DIEPENVEEN – Zaterdag 1 september was het weer ophaaldag voor de jaarlijkse grote rommelmarkt van Diepenveen. Met meerdere tractoren met huifkarren en andere aanhangers werd huis aan huis de spullen opgehaald welke mensen niet meer gebruikten maar wellicht anderen nog veel plezier van kunnen hebben. Op zaterdag 8 september is de 45e Rommelmarkt en veiling in en om het Kultuurhus te Diepenveen. Er zijn 7 verenigingen en instanties die meedelen in de opbrengst en allen zijn actief om weer zo veel mogelijk bruikbare spullen aan de man te brengen. Ook zijn er natuurlijk weer oliebollen te verkrijgen en een hapje en een drankje bij de rommelmarkt. Om 9.00 uur start de verkoop en om 11.00 uur begint de veiling. Om 15.00 uur hoopt men alles kwijt te zijn en kan het opruimen beginnen.

 

Vorig artikelAfsluiting zomerseizoen op Monumentendag
Volgend artikelMet 125 mensen aan tafel in Dorpsbongerd Lettele