DEVENTER – Op 1 oktober is het 20 jaar geleden dat Yolande en Rob Emaus eigenaars werden van een plek die deel uitmaakt van het culinaire ‘DNA’ van Deventer: Restaurant ’t Arsenaal. In die 20 jaar zijn heel wat mooie gerechten uit de keuken van deze gastvrije en sfeervolle locatie gekomen. Gastvrouw Yolande Emaus: “Wij willen ons 20-jarig jubileum graag vieren mét onze gasten. Daarom hebben we het komende half jaar een feestelijke jubileumactie: een culinaire ontdekkingsreis door 20 jaar ’t Arsenaal.”

‘Jubileumverwennerij’ voor slechts € 20,- per couvert

Vanaf 1 oktober kunnen gasten op ontdekkingsreis door de keuken van ‘t Arsenaal met een bijzonder menu; een jubileumproeverij langs 20 jaar ‘t Arsenaal. Zowel nostalgisch als hedendaags. Wie kent bijvoorbeeld de fricassée van Gelders hoen, kreeft en inktvis of het mozaïek van zalm en tonijn nog? Ook de prijs voor de jubileumverwennerij is feestelijk: voor slechts € 20,- per couvert kun je je aan tafel laten verrassen door de vakkundige en creatieve keukenbrigade, die al meer dan 15 jaar wordt aangevoerd door chef Ruard Veltmaat. Zo proef je de historie én het heden van ’t Arsenaal!

Om sámen te ontdekken, te delen en te genieten!

’t Arsenaal bestaat in 2019 maar liefst 50 jaar. Maar het is deze maand 20 jaar geleden dat Rob en Yolande Emaus de derde generatie eigenaars werden van deze gereputeerde locatie. En dat mag uiteraard bést worden gevierd. Yolande Emaus: “Tafelen is heerlijk sámen genieten. Voor onze traditionele gasten, maar zeker ook voor de nieuwe generatie, die onze prijs-kwaliteitverhouding ook weet te waarderen en erg van uitgebreid genieten aan tafel houdt. We delen onze liefde voor verrassende producten, een mooie keuken en gezellig tafelen dan ook met ál onze gasten. Onder het motto ‘20 jaar ‘t Arsenaal delen we graag met jou’ laten we volop zien (lees: proeven) hoe we ons hebben ontwikkeld.”

Exclusief tafelen voor een onverwacht vriendelijke prijs

Ook voor wie nog nooit in ’t Arsenaal is geweest is het jubileum een mooie gelegenheid om de eigenwijze kaart en de oprechte gastvrijheid van het restaurant te ontdekken. Volgens gastheer Rob Emaus vind je bij ’t Arsenaal altijd weer een nieuwe, elegante kaart. “Bijvoorbeeld met mooie seizoensproducten of specialiteiten uit de streek. Altijd opvallend en van prachtige kwaliteit. Luisterend naar de feedback en wensen van gasten houden we onze service en kwaliteit op een hoog niveau. Ook in de toekomst. Bij ons kun je exclusief tafelen, maar wel voor een onverwacht vriendelijke prijs.”

Wel reserveren

Wie 20 jaar ’t Arsenaal wil ervaren moet wél van tevoren reserveren. De jubileumactie loopt echter tot en met 31 maart 2019, dus wie de hoogtepunten uit de keuken van ’t Arsenaal wil ontdekken heeft nog wel even de tijd.

Meer informatie

Yolande & Rob Emaus – ’t Arsenaal – www.restaurantarsenaal.nl

Nieuwe Markt 33-34, 7411 PC Deventer, tel. 0570 – 616 495

Vorig artikelGeen geld voor verdubbelen spoor Deventer – Olst
Volgend artikelArtEZ lunchconcert Deventer Schouwburg