vrijdag, 24 mei 2024

Twee vaatkeurmerken voor het Deventer Ziekenhuis

DEVENTER – De kwaliteit van de vaatzorg in het Deventer Ziekenhuis is meer dan op orde. Het ziekenhuis heeft van de Harteraad (voorheen Hart & Vaatgroep) zowel het Vaatkeurmerk als het Spataderkeurmerk ontvangen.

Wat betreft het Vaatkeurmerk betekent dat, dat patiënten erop kunnen vertrouwen dat het ziekenhuis goede behandelingen biedt bij aandoeningen in de slagaders van het bekken, de benen, buik, aorta en hals. Het ziekenhuis is op diverse kwaliteitscriteria beoordeeld en krijgt het keurmerk onder meer voor de goede zorgkwaliteit en snel uitsluitsel over de ernst van de aandoening.

De criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen.

Vorig artikelPlan voor museum in voormalige Bibliotheek
Volgend artikelGA Eagles onderuit tegen Jong AZ
error: Content is beschermd!!!