BATHMEN – Het Kinderboekenweekthema is deze maand ‘Vriendschap’. Daarom is het op woensdag 17 oktober mogelijk om vriendschapsbandjes te maken in de Wereldwinkel.Is het niet leuk om voor of met je beste vriend of vriendin een vriendschapsbandje te maken? Geef je dan gauw op bij de Wereldwinkel want vol = vol! Materialen zijn aanwezig en de tijd is van 14.00 tot 17.00 uur. Opgeven kan tot vrijdag 5 oktober.

In de maand oktober worden alle soorten thee aangeboden met 20 % korting. Een mooie gelegenheid om eens een nieuwe smaak te proberen en hier samen met je vriend of vriendin van te genieten! Proef bijvoorbeeld de biologische rooibosthee uit Zuid Afrika van Fairtrade Original. Citrusdal ligt aan de voet van het Cedergebergte in Zuid-Afrika. Dit is de plek waar Rooibos oorspronkelijk vandaan komt. De zon is er het hele jaar krachtig en geeft de rooibosthee zijn volle smaak. De naalden van de rooibos struik worden in de zomer geoogst en gedroogd en zijn van uitstekende kwaliteit. De extra inkomsten zijn voor de boeren daar natuurlijk zeer welkom!

In deze maand verwelkomt men u/jullie graag als ‘Vriend’ van de Wereldwinkel’. De thee staat klaar!

Vorig artikelAanmelden voor de rommelmarkt op 27 oktober
Volgend artikelWeekend weerbericht