Door Erwin Hoogenboom   
Vrijdagochtend is het overwegend bewolkt en er vallen enkele regenbuien. De matige tot stevige wind waait vanuit het zuidzuidwesten, de temperatuur is circa 18 graden. Vrijdagmiddag is het wisselend bewolkt met af en toe een bui. De wind waait vanuit het westzuidwesten en is matig tot stevig, de temperatuur is circa 16 graden.

Zaterdag is het wisselend bewolkt met kans op een bui. De temperatuur is circa 16 graden, de wind waait vanuit het westzuidwesten en is matig. Zondag is het grijs en regenachtig, lokaal is er kans op onweer. De temperatuur ligt rond de 15 graden, de wind waait vanuit het zuidzuidwesten en is matig.

Vorig artikelOnline marketing van ondernemingen in Deventer is ondermaats
Volgend artikelGemeentebelang, wil opheldering voorrangssituatie in Bathmen