DEVENTER – Na een grootscheepse renovatie en flinke uitbreiding is winkelcentrum Keizerslanden in Deventer klaar voor de toekomst. Winkelcentrum Keizerslanden werd in de jaren zeventig gebouwd en bestaat uit twee woontorens met daartussen lage winkelbebouwing. Voor de renovatie is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande constructie. De nieuwe gevels zijn direct op de oude gemonteerd en hebben een betonnen kader. In combinatie met de roodbruine steen wordt zo een stoer en open karakter bereikt. De nieuwe gevels zijn overigens niet alleen mooi, maar dankzij de beveiligingsklasse II ook nog eens extra veilig.

Even veilig is het toegepaste RHT-dakluik van Gorter, welke een veilige dakopgang faciliteert ten behoeve van de op het dak aanwezige installaties. Het dakluik is in combinatie met een ladder geleverd waarmee een totaaloplossing voor de daktoegang is gerealiseerd.

Vorig artikelWeerbericht woensdag
Volgend artikelVerenigingen uit Schalkhaar gaan vanaf 15 september loten verkopen van Grote Clubactie