SCHALKHAAR – Sinds donderdagmiddag 11 oktober wordt de 16-jarige Helin vermist. Zij vertrok rond 17.30 uur vanaf het Asiel Zoekers Centrum aan de Frieswijkerweg in Schalkhaar (bij Deventer) om boodschappen te doen. Daarna is niets meer van haar vernomen. Het is onduidelijk of zij vrijwillig is vertrokken of niet. Helin is gefilmd door een bewakingscamera terwijl zij het terrein verliet.

Helin is ongeveer 1.65m lang en heeft donkerbruin lang haar meteen rode gloed aan de uiteinden. Ze doeg een blauwe, driekwart winterjas met capuchon, een zwarte broek en zwarte sneakers met een witte zool.

Heb jij haar nog gezien na die tijd of weet je waar ze momenteel verblijft? Stuur dan een pb of bel met 0900-8844. Wil je anoniem informatie delen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.

Vorig artikelOosterwechelsweg Schalkhaar tot eind dit jaar afgesloten wegens onderhoud
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom