DEVENTER – Voor Sportclub Deventer is het een jubileumjaar. De voetbalvereniging bestaat dit jaar 60 jaar, en dat heeft de sportclub uitbundig gevierd. De club staat voor prestatie, maar vooral ook voor het maken van gezamenlijke (voetbal) herinneringen.

Wie boven de 40 is, herinnert zich vast nog wel de voetbalplaatjesboeken van Panini. In de jaren ’70 en ’80 verzamelde menig voetballiefhebber de plaatjes van bekende voetballers als Ruud Krol, Kees Kist, Rene en Willy van de Kerkhof en onze eigen Michel Boerebach.

Maar wat is nog leuker? Een voetbalplaatjesalbum van je eigen voetbalvereniging. Sportclub Deventer heeft sinds afgelopen vrijdag haar eigen verzamelalbum, met alle spelers van de club. Mooi voor nu om iedereen te leren kennen, en mooi voor later. Met dit voetbalplaatjesalbum sluit de club hun jubileumjaar af. De voetbalplaatjes zijn alleen te sparen bij JUMBO Eddie Dijkman op de Zandweerd. Robert Berends, voorzitter van de club, is zeer trots. Dankzij de sponsorcommissie en de sponsoren van de club is dit fantastische album er gekomen. Ronald van Dam, huisfotograaf van de club, heeft alle teams en spelers op de foto gezet.

Gouden voetbalplaatje

Er zijn ook gouden voetbalplaatjes in omloop. Voor iedereen die zo’n gouden Plaatje vindt, stelt Sport2000 Buitink een voetbal ter beschikking.

Vorig artikelKunst tentoonstellingen bij Museum MORE in Gorssel
Volgend artikelVragenlijst 1.659 keer ingevuld