vrijdag, 24 mei 2024

Amusementsmiddag bij de Zonnebloem Deventer

DEVENTER – Zonnebloem regio Deventer heeft afgelopen week een succesvolle amusementsmiddag gehouden voor haar 11 afdelingen in de regio. Het aantal belangstellenden hiervoor is opnieuw groot: liefst 240 mensen hebben genoten van plezierige (meezing)muziek van duo Tiz’Nix. De locatie heeft bijgedragen aan de feestvreugde: Het Bonte Paard in Dijkerhoek heeft zijn zaakjes prima voor elkaar!

Het duo doet zijn naam – Tiz’Nix – geen eer aan. De beide mannen hebben een uitgebreid repertoire van bekende en minder bekende liedjes, begeleiden zichzelf op gitaar en banjo, en komen tussendoor met gekke grappen en verhalen. Het meezinggehalte is hoog, de zaal laat dan ook vol enthousiasme van zich horen. Na afloop van het optreden is men ’t er over eens dat ‘Tiz’Nix’ toch ‘heel wat’ blijkt te zijn.

De aanwezigen zijn afkomstig uit alle hoeken van de regio Deventer. Van Nieuw Heeten tot Olst Wijhe en van Bathmen tot Broekland. Een bont gezelschap van mensen met een fysieke beperking; de doelgroep van de Zonnebloem. Mensen die zelf niet overal meer kunnen komen en blij zijn met een gezellige middag. Daar speelt de Zonnebloem graag op in en organiseert regelmatig activiteiten. Een paar keer per jaar voor de hele regio, hiernaast regelmatig per afdeling.

Dankzij de vele vrijwilligers en de goede voorbereiding en begeleiding van het Bonte Paard is deze middag soepel en zonder wanklank verlopen. De koffie met appelkoek smaakte prima, de drankjes en hapjes zijn goed verzorgd. Een ruime zaal, prettige stoelen… Wat wil een mens nog meer?

Vorig artikelVerplichte buscombi voor KNVB beker wedstrijd tegen AJAX
Volgend artikelWord jij ook een paddenstoelenexpert?
error: Content is beschermd!!!