DEVENTER – Black Friday 23 november belooft een sfeervolle avond te worden: Shopping Night in de Deventer binnenstad. Shoppen, sfeer en gastvrijheid typeren deze avond om de feestelijke decembermaand passend te beginnen. De meeste winkels in het centrum zijn tot 22:00 uur open en organiseren speciale acties en aanbiedingen.

Als klap op de vuurpijl wordt op deze avond de nieuwe sfeerverlichting voor de binnenstad gepresenteerd, die dit jaar groter, uitgebreider en magischer is dan ooit. Om 19:30 wordt op het Lamme van Dieseplein de sfeerverlichting officieel onthuld d.m.v. een optreden door Studio DanZo. Aansluitend kan het publiek alle sfeerverlichting bewonderen en in het bijzonder de 8 lichtobjecten.

Bij de lichtobjecten kan men genieten van sfeervolle straat optredens en gezelligheid. De ondernemers rondom deze unieke bezienswaardigheden verzorgen winterse hapjes en drankjes voor de bezoekers. De objecten zijn te vinden op de volgende locaties:

  • De Brink – ter hoogte van de Walstraat
  • De Brink – Wilhelminafontein
  • Grote Kerkhof – voor het stadhuis
  • Grote Kerkhof – voor de Lebuïnuskerk
  • Stromarkt – voor de nieuwe bibliotheek
  • Broederenstraat – voor de Broederenkerk
  • Broederenplein
  • Lamme van Dieseplein

De route is door ieder individueel op eigen tempo te wandelen of door gebruik te maken van de Centrumbus, die de route aanpast en langs alle objecten rijdt.

 

Op www.deventershoppingnight.nl komen het volledige programma en de deelnemende winkels te staan.

Vorig artikelDe huiskamer van Colmschate viert 90 jaar horeca
Volgend artikelGymnastiekjeugd DSC creatief voor airtrack