zondag, 21 april 2024
FOTO: Erik van Luttikhuizen

Familiedag GA Eagles op 14 oktober

DEVENTER – Op zondag 14 oktober organiseert Go Ahead Eagles een familiedag voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Roda JC. Het programma start om 12:15 uur op het stadionplein.

Natuurlijk is het aansluitend bezoeken van de topwedstrijd tegen Roda JC een must!
Neem je vader, moeder, opa, oma of een ander familielid mee en moedig samen Go Ahead Eagles aan vanaf de tribunes!Prijzen Family Day-tickets Go Ahead Eagles – Roda JC
– Seizoenkaarthouders kunnen voor € 2,50 tickets bijkopen voor kinderen tot 18 jaar
– Clubkaarthouders kunnen voor € 5,- kaarten kopen voor kinderen tot 18 jaar
– Alle overige kaarten zijn € 15,-

Het online bestellen van kaarten is alleen mogelijk als je seizoen- of clubkaarthouder van Go Ahead Eagles bent (een clubkaart is online of in de Fanstore gratis aan te vragen).

Wil je voor Go Ahead Eagles – Roda JC gebruik maken van de Family Day-prijzen voor toegangskaarten?
– Ga naar ga-eagles.nl/online-tickets en log in met je inloggegevens (e-mailadres óf klantnummer en wachtwoord). Let op: maak géén nieuw account aan!
– Selecteer de gewenste stoelen. Per stoel kun je vervolgens het gewenste prijstype selecteren: ‘normaal’ voor volwassenen; ‘jeugd’ voor kinderen tot 18 jaar. De prijs voor een jeugdkaart verandert automatisch naar de prijs die voor de Family Day van toepassing is.
– Je tickets worden na de online betaling per e-mail naar je toegestuurd. Het jeugdticket is te herkennen aan het speciale Kootje-logo.

De club ziet je graag terug op 14 oktober voorafgaand op de oergezellige Family Day en en tijdens Go Ahead Eagles – Roda JC voor een sfeervolle Matchday.

Vorig artikelDeventer Bokbier Festival 13 oktober in de Lebuïnuskerk
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
error: Content is beschermd!!!