maandag, 27 mei 2024

GA Eagles doceert in Emst

DEVENTER – De staf van Go Ahead Eagles gaven afgelopen dinsdag een clinic bij de voetbalvereniging Emst. Dit was het resultaat van een gewonnen veiling enige tijd terug. Afgelopen dinsdag was het zover de jeugdvoetbalclinic werd gegeven door de trainersstaf en spelers van Go Ahead Eagles op sportpark ’t Hanendarp in Emst.

De staf van Go Ahead Eagles van bijna volledig: het bestond uit hoofdtrainer John Stegeman en zijn assistenten Marco Heering, Kick Maatman en Jelmer Sevenster. Ze werden vergezeld door de spelers Gino Bosz, Lars Jansen (doelman), Sjoerd Overgoor en Thomas Verheydt.

De middag begon met een lunch waarbij de organisatie en veertien jeugdbegeleiders van de vereniging de Go Ahead Eagles staf vergezelde. De kantine stroomde aansluitend vol met 58 enthousiaste jeugdleden en hun vele ouders.

De clubsite van vv Emst omschreef kenmerkend: “Wat opviel was het enthousiasme van de trainersstaf en spelers van Go Ahead Eagles en dat werkte aanstekelijk op de spelers en speelsters van vv Emst. En als iets leuk is, vliegt de tijd.”

De clinic werd afgesloten met een vragenrondje van de kinderen aan de spelers en staf van Go Ahead Eagles, die allen in de kantine verzameld waren.  John Stegeman reikte daar een voetbalshirt uit aan voorzitter Arie Post van vv Emst.

Vorig artikelDeventenaar die uit brandende woning vluchtte aangehouden voor brandstichting
Volgend artikelCambuur naar Deventer: “Ze staan verdiend bovenaan”
error: Content is beschermd!!!