DEVENTER – Go Ahead Eagles kan vanavond in de topper tegen Sparta geen beroep doen op Roland Baas. De linkervleugelverdediger kampt met een liesblessure en is niet inzetbaar. Hij wordt vervangen door Julius Bliek, die voor het eerst in de basis begint bij de Deventenaren.

Andrade ook geblesseerd
Trainer John Stegeman kan ook niet beschikken over aanvaller Bruno Andrade, die last heeft van zijn hamstring. Giovanni Büttner en Jairzinho Slijngard zitten voor het eerst bij de wedstrijdselectie. Go Ahead Eagles en Sparta behoren beide tot de vier koplopers in de Keuken Kampioen Divisie, met zestien punten na zeven speelrondes.

Afscheid Edwin Lugt

Voor het duel in de Adelaarhorst wordt afscheid genomen van Edwin Lugt, die vijf jaar voorzitter is geweest van Go Ahead Eagles en enkele maanden geleden om privéredenen stopte. Het duel tussen Go Ahead Eagles en Sparta is vrijdagavond live te volgen op Deventer radio 107.3 fm

Vorig artikelDe Scheg organiseert jubileumweek
Volgend artikelExpositie in Dorpskerk Bathmen door Schilder club ‘Salland’