donderdag, 23 mei 2024
Foto: Drtv

Open dagen Saxion Deventer in oktober

DEVENTER – Voor studiezoekers organiseert Saxion weer Open Dagen op alle locaties. Geïnteresseerden krijgen informatie over studeren bij Saxion, kunnen proeflessen volgen, zich laten informeren door Saxion studenten en de sfeer proeven. Iedereen is van harte welkom van 17.00 tot 21.00 uur. Op 12 oktober in Deventer

Oriënteren 

De nog twijfelende studiezoeker kan zich op verschillende manieren oriënteren op een toekomstige studie. Zo zijn er branche-gerichte presentaties en is er een Oriëntatiemarkt met informatie over de verschillende interessegebieden. Voor vragen over bijvoorbeeld de studiekeuzecheck, huisvesting en studiefinanciering is er een speciaal ingerichte stand. 

Get ready for a smart world! 

Technologische innovaties veranderen het leven van iedereen. Niet alleen het sociale leven, maar ook de beroepen. Bij Saxion wordt studenten geleerd welke gevolgen deze innovaties hebben op hun toekomstige vakgebied en hoe ze technologie kunnen toepassen om hun werk straks nog beter uit te voeren. Dus welke studie ook gekozen wordt, iedereen wordt voorbereid op een wereld die steeds slimmer wordt. Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers alvast kennismaken met deze toekomst. 

Meer informatie 

Meer informatie is te vinden op www.saxion.nl/opendagen. Via deze website kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de open dag. Ook kunnen zij in het digitale programmaboekje kijken wanneer en hoe laat de voorlichting van hun keuze wordt aangeboden. Tijdens de open dagen is de reguliere horeca van Saxion geopend. Saxion locaties liggen vlakbij het centrum en het station. Vanwege de centrale ligging en de beperkte parkeermogelijkheden wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen.  

Vorig artikelDe Grote Brander is gestopt met onderwijs geven
Volgend artikelBestelbusje rijdt in op auto van Toezicht & Handhaving
error: Content is beschermd!!!