DEVENTER – Het is een weekend om van te griezelen: het is Halloween! Officieel pas woensdag, maar dit weekend zijn door heel de provincie al evenementen. Ook bij fastfoodrestaurant McDonald’s haken ze – al een aantal jaren – in op de populariteit van Halloween. Maar dat veroorzaakte gisteravond bij het restaurant in Deventer nogal voor wat overlast. Het restaurant was voor de gelegenheid omgetoverd tot spookhuis, met zombies, spinnenwebben en bloedvegen.

Chaos

Dat het idee een hit was, werd al snel duidelijk. In de richting van het ‘spookhuis’ in Deventer stond het vrijdagavond helemaal vast door de vele auto’s. Een aantal keren ging het bijna mis en gebeurde bijna een ongeluk. Ook was er volgens getuigen sprake van irritatie en ruzie. De politie moest er aan te pas komen om de chaos onder controle te krijgen.

Vorig artikelVannacht misschien voor de laatste keer de klok een uur terug
Volgend artikelHekman klopt Den Hertog in Deventer tijdens tweede KPN Marathon Cup