dinsdag, 28 mei 2024

Soroptimist Club Deventer organiseert inloopavond

DEVENTER – Soroptimist Club Deventer zoekt nieuwe leden en nodigt werkende vrouwen uit om te komen kennismaken op vrijdag 9 november 2018 vanaf 19.30 in het Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3 in Deventer.

Vind jij dat vrouwen elkaar kunnen helpen om de leefomstandigheden van andere vrouwen en meisjes te verbeteren? Wil je daaraan bijdragen? Verruim je graag je eigen blik door vrouwen te ontmoeten uit verschillende vakgebieden en van verschillende leeftijden die graag voor elkaar en voor anderen klaar staan? Of zoek je een mooie kans om nieuwe vrouwen te leren kennen? Dan is het Soroptimisme misschien wel wat voor jou. Gun jezelf een vrijblijvende kennismaking en kom naar de inloopavond om te kijken of Soroptimist Club Deventer bij jou past.  

Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee. Om 20 uur start het programma. Een jong en oud lid interviewen elkaar over het Soroptimisme. We laten zien welke projecten we ondersteunen en een van de leden vertelt een persoonlijk verhaal. Vanaf 21.30 uur praten we informeel na onder het genot van een drankje. 

Soroptimist International is een wereldwijde serviceorganisatie van vrouwelijke professionals, actief in een breed scala aan beroepsgroepen, met 100 clubs door heel Nederland. Het is een zakelijk én een sociaal netwerk; Soroptimisten zetten zich in voor de positieverbetering van vrouwen en meisjes, waar ook ter wereld. Leden werken samen in projecten op het gebied van educatie, elimineren van geweld tegen vrouwen, voedselzekerheid en gezondheidszorg. 

Op 9 november stellen Soroptimistclubs door het hele land hun deuren open, voor een vrijblijvende kennismaking met een club bij jou in de buurt. Breng SorOptimisme in je leven.  

Voor meer informatie en aanmelden: deventer@soroptimist.nl. 

Vorig artikelSpits Verheydt mist topper tegen Almere City
Volgend artikel16e editie Nationaal Schoolontbijt
error: Content is beschermd!!!