vrijdag, 21 juni 2024

Tankstation Winkelcentrum Colmschate verdwijnt

COLMSCHATE – De renovatie en uitbreiding van winkelcentrum Colmschate leidt tot opheffing van het Texaco tankstation per 1 januari 2019.

Om een adequaat aanbod van tankstations voor inwoners in het oostelijk deel van Deventer te garanderen heeft de gemeente besloten om een nieuw tankstation mogelijk te maken in de Leisure Zone aan de Holterweg, naast de nieuwe McDonalds. Het nieuwe tankstation moet behalve fossiele brandstoffen ook duurzame brandstoffen aan gaan bieden. De veiling van de tankkavel start binnenkort en de resultaten zullen in februari 2019 bekend zijn.

Vorig artikelStappenplan kopen meerdere kaarten FC Twente-uit
Volgend artikelColumn Erik langs de Lijn: Frêle middenvelder
error: Content is beschermd!!!