zaterdag, 18 mei 2024

Turkse Kracht wint door goal in laatste minuut

DEVENTER – De ontlading na het laatste fluitsignaal was groot bij Turkse Kracht. De ploeg van Coskun Karademir won op spectaculaire wijze het uitduel met Heeten.

Heeten uit, altijd lastig

“Turkse Kracht begon zwak aan de wedstrijd. Het tempo was te laag waardoor we Heeten niet konden verrassen. Het spel was te voorspelbaar en de rode kaart van Orhan Taflan in de 27ste minuut maakte het er ook niet makkelijker op.

Daarna gebeurde er iets moois. Er stond een team die vanuit de organisatie speelde en voor mekaar vocht. Hierdoor gaf de ploeg niets meer weg. Mooi om te zien. Laatste minuut ben je blij met een punt. Toch kregen we in de aller laatste minuut nog een penalty. De penalty werd fantastisch ingeschoten door Can Bayraktar en met 3 punten blij en gelukkig zijn we terug in Deventer.

We kunnen niet te lang genieten want Wijhe komt zondag. Dinsdag gaat de focus naar Wijhe”

Vorig artikelDag van de Duurzaamheid bij de Ulebelt
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom
error: Content is beschermd!!!