dinsdag, 21 mei 2024

Turkse Kracht wint ook haar slechte wedstrijden

DEVENTER – Turkse Kracht blijft goed presteren in de derde klasse. Na handhaving vorig seizoen zijn de Turken van de Rielerenk bezig aan een nog sterker seizoen. Ook vandaag werd er gewonnen.

Wijhe altijd lastig…

De trainers hadden vooraf hun huiswerk goed gedaan. Turkse kracht stond aardig goed maar speelden helaas in balbezit niet erg sterk. Hierdoor was het rommelig maar we lieten hun ook niet echt in hun spel komen. Met een uitstekende voorzet van Faruk Yildirim kopte Colak de bal in het net daarna ging het op en neer zonder goed spel. Na rust scoorde Can Bayraktar na een uitstekende solo de 2-0. De pot is binnen, denk je dan….

Maar Wijhe heeft een uitstekend team die gingen er voor. In de blessuretijd viel alsnog de 2-1 na een zondagsschot. Daarna was het nog billen knijpen maar gelukkig bleven de punten in Deventer. Slechte wedstrijden winnen is ook een kwaliteit.

Vorig artikelSteenbrugge verzorgt jaarlijkse herinneringsbijeenkomst
Volgend artikelMan op station Deventer mishandeld
error: Content is beschermd!!!