zondag, 19 mei 2024

Turkse kracht wint opnieuw en mengt zich in titelstrijd

DEVENTER – Vorig seizoen werd er op het allerlaatste moment handhaving in de derde klasse gerealiseerd. Nu staan de Turken van de Rielerenk op een 2e plaats en is de tweede klasse dichterbij dan ooit. Ook tegen KCVO weet de ploeg van Karademir te winnen.

Coskun Karademir

“Vorig seizoen hadden we 6 punten verloren van stugge ploeg die nog geen punt hadden. Ook KCVO heeft nog geen punt weten te pakken dus wij moesten waken voor onderschatting!

Eerste helft liet KCVO ons het spel maken en zakten helemaal in tot aan de 16 en daar hadden we moeite mee, we brachten de bal in plaats van snel te spelen. Het baltempo was te laag, hierdoor konden we ze niet verrassen.

Eerste beste corner scoorde KCVO tegen de verhouding in . We bleven rustig want we hebben de beschikking over spitsen die in vorm zijn en dat bleek maar weer. Can Bayraktar scoorde 2x en Mehmet Colak 1 x.

KCVO ging nog meer op lange ballen spelen waar ze ook gevaarlijk mee zijn. In blessuretijd scoorden zij ook de 2-3. We maakten het nog spannend dus. Tegenstander had wel punt verdiend want ze misten nog aardig wat kansen maar goed ben er blij mee dat we hebben gewonnen. Het was onze slechtste wedstrijd tot nu toe. Hoop dat het een wake up call is . Want elke wedstrijd zal het moeilijker worden voor ons en daar moeten wij rekening mee houden !!”

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelSinterklaas komt op 25 november naar Schalkhaar
error: Content is beschermd!!!