DEVENTER – Afgelopen week vond er tijdens de herfstvakantie een Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp plaats bij Koninklijke UD in Deventer. In totaal 40 kinderen van 6 tot en met 15 jaar beleefden onder leiding van gediplomeerde trainers drie dagen vol voetbalplezier.

Naast een uitgebreid voetbal- en keepersprogramma konden de deelnemende kinderen tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp genieten van een afwisselend animatieprogramma. Na afloop van het voetbal- en keeperskamp ontvingen zij als herinnering hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een deelnamecertificaat en een leuke Go Ahead Eagles goodie bag.

De eerstvolgende Go Ahead Eagles Soccer Camps, Keeperskampen en Voetbal(mid)dagen worden de aankomende periode aangekondigd op www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Vorig artikelDiepenveen te sterk voor De Gazelle
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom