BATHMEN – Wandelen door natuurgebieden langs weilanden en sloten over het mooie Sallandse platteland in een georganiseerde wandeltocht dat kan in de Koerkampwandeltocht. De tocht wordt voor het tweede jaar gezamenlijk georganiseerd door DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten) en de Stichting Bathmen Promotie.

Op 24 november kunnen wandelaars starten bij Café-Restaurant De Koerkamp in Lettele (bij Deventer). Er kan 5, 10, 15 of 25 km worden gewandeld.
De tocht gaat door het prachtige natuurgebied van de Stichting IJssellandschap, de Oostermaat en over het landgoed ‘t Hemeltje. Er wordt gelopen over asfaltwegen, bos- en zandpaden.

Inschrijven en starten kan bij café-Restaurant De Koerkamp Bathmenseweg 18 te Lettele. Wandelaars die 25 km gaan wandelen kunnen starten tussen 9 en 11 uur. Voor de 5, 10 of 15 km is de start tussen 9 en 12.00 uur. Het startbureau sluit om 16.00 uur (tijd wanneer er gefinisht moet zijn).

Meer informatie is te vinden op www.Bathmen.nl en op www.wandel.nl.