DEVENTER – Op vrijdag 23 november vindt de 15e editite van de Bluesnight plaats, dat georganiseerd wordt door Deventer Muziek Totaal. Tijdens de Bluesnight spelen er in diverse horecagelegenheden in de Deventer binnenstad verschillende Blues-formaties. Na de drukbezochte Herfsteditie, die eind oktober plaatsvond, verwachten we dat weer veel bezoekers naar het centrum van Deventer komen om de verschillende nationale en internationale acts te komen bekijken en beluisteren!

Geen onbekende op de line-up is Big Bo die speelt bij café Vrienden van Vroeger, evenals Robbert Fossen Band die lekkere Chicago Blues speelt bij Grand café Hans en Grietje. Bij de Alm staat de band No King (zie foto) en zo is er nog veel meer heerlijke blues om van te genieten! De toegang is zoals altijd gratis. Check www.deventermuziektotaal.nl voor het volledige programma.

Vorig artikelBrinkgreverweg hele week afgesloten wegens bomenkap
Volgend artikelWinkeliers Nieuwstraat, de Engestraat en de Overstraten luiden noodklok over Binnenstadsvisie