donderdag, 23 mei 2024
Foto: Witteveen en Bos

Algemeen directeur Karin Sluis wint European CEO Award

DEVENTER – Maandag 5 november om 13.55 uur kwam het goede nieuws naar buiten via de organisatoren Association of Consulting Engineers (ACE). Karin Sluis, algemeen directeur van Witteveen+Bos, heeft de CEO van het Jaar Award gewonnen.

De jaarlijkse European CEO Awards, die voor de 8e keer uitgereikt zullen worden, zijn er op gericht om exceptioneel leiderschap en best practice van Europese ingenieurs en consultancy bureaus in de schijnwerpers te zetten. Karin werd voorgedragen door het bestuur van Koninklijke NLingenieurs vanwege de overtuigende wijze waarop ze het werk van Witteveen+Bos weet te verbinden aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Zij versterkt de verbinding tussen maatschappelijke uitdagingen, wetenschappelijk onderzoek en praktische (onderwijs) toepassing en ingenieurswerk.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelBosrestaurant in Joppe getroffen door brand
error: Content is beschermd!!!